Thursday, April 21, 2011

~Happy Birthday to You~

22 April 2011 – arinie bday die..u know who u are J die nie sgt special dlm idup aku..kitorg fes time jmpe lebey kurang 4 thn dlu..then many things happened and we suddenly been together..yes I use the word suddenly..sbb mase awal2 aku jmpe die dlu aku xpnh trpikir pn yg kitorg akn end up mcm nie..yela soal idup mati jodoh pertermuan kn sume ALLAH je yg tau..aku xpnh cari apetah lg mengejar cinta..i just leave it to ALLAH..n im glad ALLAH send him to me..the way we started our journey seriously xromantic lgsg..not a love story yg mane2 couple impikan pn..mntk dijauhkn lg adela..haha..but it happened! Cinta sejati xmudah utk dimiliki kn..a lot of trust n a bunch of sacrifice needed..we just go with the flow and Alhamdulillah we made it until today <3

Okeyy lets talk about bday boy pulak..hehe..die sorg hamba ALLAH yg baik..sorg ank yg soleh..sorg adik n abg yg brtgjwb..sorg kwn yg pemurah n sorg kekasih hati yg sgt memahami plus romantic!!! Again im really glad we met..almost 3 yrs nie da terlalu byk yg die buat utk aku..aku sndri pn belum tentu akn buat ape yg die buat..antara ny he always plan sumthing great on my bday..snggup dtg from johor to celebrate..bli kek byk2 sbb aku ske mkn kek..bli adiah yg aku ske gle2..n mcm2 lg..thank you sooo much! hehehe..die snggup bwk aku merata2 semata2 nk memenuhi nafsu mkn aku yg melampau tiap2 kali tension..sggup tmn aku on call mlm2 even tho aku tau msti ade org pkir *xyah la smpai on call pn nk tmn jgk* but that’s the way he shows his support n care..die bkn jenis yg sng nk ckp ‘I love u’..die mmg xpndai nk express sume tu dri kate2 so die tunjukkn dgn perbuatan..dlu aku ske suro die nyanyi utk aku tp of course laa die xnk..haha..but then lately die suke la jgk nyanyi by phone..tp yg sengal ny aku lak yg xnk dgr..sbb die ske nyanyi main2..so dri sdp trus jd xsdp tau..huhu..kalo gado pulak die ske pujuk aku mcm pjuk bdk2..die akn bli kn pape je yg aku ske..plg slalu mstila kek! Hehe..lain2 cm kenny rogers ke..durian ke purse ke papejela bende yg aku plg ngidam waktu tu..then die dtg umah bunyikan loceng n tgglkn pe yg die nk bg kt luar..bkk pntu ade bende yg ko ske!! Kn best tu..so slalu ny kalo die wat cmtu msti aku ilang mrh trus..sbb perut aku kenyang kot..hahaha..byk lg perkara2 menarik n menyentuh hati yg die pnah wat tp xlarat la plak nk tls kt cni kn..ade 1 prkara yg aku sgt2 terharu is ble die bce kn doa or ayat al-Quran by phone time aku tgh sedih yg melampau..dgr suara die bace mmg tersentuh beb..meleleh air mate..sejuk rase hati..waktu tu mmg aku sgt2 berterima kasih pd Tuhan sbb hantar die utk aku..thank you ALLAH J waktu lain yg die ske bce kn doa is b4 tdo..tp lately nie da jarang da sbb die slalu TERtdo dlu..pnat la katekn clinical yr nie..xpela org bce sndri ekh..hee

For ur bday today…org doakan die panjang umur..murah rezeki..n dapat capai sume cita2 die..semoga urusan die dipermudahkn n dimurahkan rezeki oleh ALLAH s.w.t…teruskan jd insan yg berguna n bermakna utk org sekeliling..semoga jd hamba yg mulia disisi ALLAH n sentisa mndapat rahmat-NYA..hopefully ALLAH dgr doa2 kte n makbulkn hajat2 kte..aminnn

I love you…always n forever…insyaALLAH

4 comments:

  1. wah xsngke amin mcm tu,,,sedih gak bace,,tpi best

    ReplyDelete
  2. wahh..best nye..i hope i'll get one to0~~ :(

    ReplyDelete